tiistai 2. joulukuuta 2008

Muutto

Eli tässä nyt taas perheen vaihto lähestyy, viikonloppuna olis tarkotus muuttaa.

Eli muutan about 20min päähän nykysestä kodista, Victoria Parkiin. Tänään kävin viskaamassa vähän tavaroita jo etukäteen sinne ja vähän kattelemassa minkälaiseen kämppään sitä on muuttamassa. Se on semmonen melko iso kämppä, pikkusen kukkulan huipula. Bussila kaupunkiin menee jotain 20min.

Minun tuleva huone on aivan järkyttävän hieno! Iso, paljon säilytystillaa, OMA ILMASTOINTI, tuplapeti ja oma kylppäri. Viereisessä huoneessa on muutama punttisalilaite, tietokone yms. Eiköhän sielä ajan saa kuluhmaan, ku ei kouluakkaan nyt ole :)

Käytiin tännään vähän ajelemassa ympäriinsä ja käytiin muutamaa aika kuuluisaa taloa kattomassa. Siis ne talot on siksi kuulusia ko joka vuosi ne pukkaa koko kämpän täytteen joulukoristeita, valoja, yms. Ja sitte täälä on joka vuosi semmonen katu jossa joka talon edustat on aivan täynä joulutavaraa. Oli aika hienon näköstä ku pimeällä kävi kattomassa. Joku ilta vois käyä kuvia sieltä räpsimässä, ku ei se ole ku parin korttelin päässä täältä.

Ollaan muitten vaihtareitten kanssa hommailtu aika paljon kaikenlaista viime viikkoina. Viime viikko oli periaatteessa täynä joittenki vaihtareitten läksiäispippaloita. Huomena olis tarkotus lähteä yhessä pikku huvipuistossa käymään.

Sain joitain safarikuvia, niitä lattailen tänne lähipäivinä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Panettaako?