lauantai 3. tammikuuta 2009

.30.12

Häätyy kyllä myöntää että aika täälä mennee aivan hullun nopeasti. Vastahan tänne tultiin ja nyt jo ollaan melkein puolessavälissä menossa. Paljon on tullu tehtyä, toivottavasti on vielä toiselekki puoliskolle jäljelä uusia kokemuksia :)


Taas on ollu vähän hiljasempaa, ei ole paljoa uutta tullu tehtyä. Semmosta normaalia loma-arkea ollu, lukuunottamatta muutamaa yksittäistä ”tapahtumaa”. Muitten vaihtareitten kanssa ollaan aika paljon kaikkea hommailtu, biitsilä oleskeltu, käyty leffassa yms. Vähän haikeata ollu kans ku

jokku vaihtarit on jo lähteny kotia ja moni on nyt Tammikussa lähössä. Uuet tullee tilale, toivottavasti on mukavaa porukkaa :)


Joulu oli ja meni, vaikka ei se niin kovin joululta tuntunukkaan, kaikki lumi puuttu.


Tällä kirjotushetkelä (30.12.2008) olen Mandurahissa, tämmösellä asuntovaunuparkila rentoutumassa. Ravustamassa ollaan porukoitten veneellä käyty muutaman kerran - ei mitenkään kovin suurella menestyksellä. Mutta on niitä jokunen tullu :) Tänään aamulla kävimä Bunburyn delfiinikeskuksella. Nähtiin muutama delfiini. Kivoja otuksia. :)


5. Tammikuuta menen Adelaideen, Hannahin tykö pariksi viikoksi, vähän jo jännittää :) Pitää tosin leikata hiukset ennen sitä, alkaa olla jo melko pitkät ;)


Tuossa on kans muutama kuva Safarilta yms, ku en niitä aikasemmin muistanu laittaa :)


Hyvvää joulua ja Onnellista uutta vuotta! (Vaikka ne on jo kummakki menny)

^Ryhmäkuva Safarilta, vaihtareita 12 eri maasta.
^ Safarilta, again.


Ngili - luolat


^About 60-metrisen puun latvassa :)

Ei kommentteja: