sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Tässä taas tämmönen muutaman viime viikon tapahtumien kertaaminen:

Toissaviikonloppuna (25-28.9) en tehny mittään sen kummempia, lauantai-aamuna heräsin aamukuuelta ja tarkotuksena oli mennä kokoamaan semmonen suoja, jotaki rotaryjuttuja. Mutta mie ja Henry olima ainoqt jotka sinne loppujen lopuksi ilmesty. Lähettiin syömään aamupalaa ku ei muutakaan keksitty. Eli periaatteessa vähän hukkaan meni tuoki aikanen herätys :(

Viime viikon aikana pikkuohjelmaa kyllä riitti, maanantaina käyttiin Stephenien ja Sarahin kanssa Royal showssa. Se on vähän niinku Linnanmäen ja maaseutunäyttelyjen yhistelmä, joka on täälä aina kerran vuessa.

Keskiviikkona menin muitten vaihtareitten kanssa rannale ja käyttiin Subwayssa syömässä. Meitä oli varhmaan sen 15 ihmistä, Koko päivä oikeastaan meni siinä, illala käyttiin Rafaelin (Brasilia) ja Lukasin (Saksa) kanssa leffassa. Ens keskiviikkona olis kans tarkotus lähteä rannala, mutta en ole varma pääsenkö sinne, vissiin joku rotatyjuttu päällekkäin sen kanssa.

Viime viikonloppuna (4-5.10) olin semmosessa vaihtaritapaamisessa, jossa oli kaikki inbound ja outbound vaihtarit Länsi-australiasta, Tapasin sielä 4 vaihtaria jokka on tulossa Suomeen ens vuona. Sunnuntaina koko leiri päättyy Climb for a smile-tilaisuuteen, jossa kiivettiin Perthin toiseksi korkeimman rakennuksen, BankWest-tornin huipulle rappusia pitkin. 52 kerrosta ja 1042 rappusta :) Osallistujia oli varhmaan noin 300, ja sen tilaisuuden tuotto lahjotettiin hyväntekeväisyytteen.

Laitan kuvia näistä vähän myöhemmin, en ole joutanu kattomaan niitä läpi vielä.


Eli aivan hyvin täälä mennee, uusia kavereita tullee vieläki ja hauskaa on, vaikka sillointällöin tekiski vähän mieli tulla takasi Pelloon. Mutta varsinaista koti-ikävää ei ole vielä tullu :) Mulla on pari viikkoa koulusta lommaa, ku näilä on joka jakson jälkkeen 2 viikon loma. Ja mullehan se passaa vallan mainiosti :)

Ei kommentteja: