tiistai 23. syyskuuta 2008

Tässä nyt olis taas pitkästä aikaa tämmönen väliaikatiedote mitä olen hommaillu viime aikoina.

Toissaviikonloppuna (12-14.9) oli RYPEN-leirilä. Se oli semmonen rotarien järjestämä leiri, jonka pääideana oli kehittää ryhmätyöskentelytaitoja. Sielä oli 35 nuorta. Sielä oli paljon kaikennäkösiä leikkejä ja haasteita. Paljon oli semmosia pelejä jossa oli pakko pelata yhteen muitten ryhmän jäsenien kanssa jos halusi läpästä "testin".

Viikola en tehny mittään sen kummempia, paitsi keskiviikkona kävin kaupungilla näkemässä muita vaihto-opplaita. Huomena olis kans tarkotus nähä.

Viime viikonloppuna käytiin telttailemassa. Oli tosi hauskaa, vaikka vähän kipeänä olinki koko viikonlopun.

Tällä viikola ei ole tullu tehtyä mittään sen ihmeellisempiä, jonku aikaa sitte tulin jääkiekkopelistä, voitettiin 5-2.

Tämä uus perhe on tosi mukava, vähän kotosampi olo ko on lapsiaki. Seuraavassa perheessä johon menen ei ole lapsia, saa nähä mitä siittäki tullee.

Tämän viikon jälkkeen alkaa kahen viikon koululoma! Näilä on joka jakson jälkkeen semmonen kahen viikon loma. Laiskaa porukkaa :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm,mitas tassa,hyvaa vaan 8) Lomaillen hehe. Mita sinne? Koska sulla on loma?

Anonyymi kirjoitti...

Joo no vahan jannaa kumminki, vaik tiedan et ne on superkivoja. Kai se siita :) Muutan nyt sit ei ens viikonloppuna vaan sitten, iik.

Tas lomal oon oikeestaa vaa ollu, nahny kavereita ja shopannu, pippaloinu ja kavin ma huvipuistossaki :D Mitas ite? Onks siel muute lammin?

Anonyymi kirjoitti...

Noh, toivotaan 8)

joo kylla Mehmet nakyy aina valilla jossain ja orientation morningeissa kerran kuukaudessa. En ma muita ole nahnyt tai oikeen kenestakaan kuullukaa... Petra laitto kylla mailia tanaan 8)

Huvipuisto oli ihan mahti jeejee :D Sellane vanha kylla, mtu kiva paasta kiljumaan valilla (joojoo) :D

Mitas sa nyt sit oot tehny?