sunnuntai 10. elokuuta 2008

Kitara :)

Huomena (maanantai 11.8 ) tullee täytteen neljä viikkoa siittä ko lähin kotoa. Koti-ikävä ei ole vielä iskeny, mutta eiköhän seki tässä kohta tule :)

En ole vähään aikaan blogia kirjotellu, mutta yritän tähän laittaa kaikki mitä olen hommailu lähiaikoina. Alotettaan nyt vaikka viime viikonlopusta. Eli viime vkl (1-3.8) olin yhen rotaryjätkän kämpälä Toodyayssa viettämässä sen synttäreitä. Pellailttiin kaikkia pelejä ja syöttiin oikein kunnola :) Lauantai-iltana poltettiin semmonen vappukokon tyylinen tosi iso kokko. Osa porukasta nukku teltoissa ja osa semmosessa isossa peltihökkelissä. Porukka koostu lähinnä rotareista, yhteensä varmaan noin 15henkeä. Jotku kävi sielä vain lauantai-päivän. Sunnuntaina ku tultiin sieltä korvesta oli jääkiekkopeli. Meni periaatteessa aivan hyvin, voitettiin 4-2. Pellaan kokonaan lainavarusteila (hammassuojia, alasuojaa ja mailaa lukuunottamatta). Lisenssimaksuja ei tarttenu maksaa ollenkaan :o

Viikko meni sillai normaalisti koulussa kavereitten kanssa oleskelussa. Tiistaina oli kans aikusten jääkiekkopeli, kävin sielä pellaamassa.

Eilen (lauantai 9.8) aamula kävimä hakemassa kitaran vuokralle ja hommasin paikallisen puhelinliittymän. Lauantai-iltana kävin keilaamassa Brianin (rotaryvastaavan) työkavereitten kanssa. Viime yönä nukuin kaikki univelat pois, 13tuntia! Yhen aikaan lähimä Jeffin (rotarytyypi), jeffin vaimon ja henryn kanssa kattoon aussifutista. Se on sillai aika samanlaista ko normaalijalkapallo, kummassaki pittää tehä maaleja. Mutta siihen ne yhtäläisyyet sitte jääpiiki. Aussifutis on enemmänki niinku amerikkalaista jalkapalloa, semmosta soikeaa palloa heitellään ja potkitaan ympäriinsä ja maali tehhään osumalla kahen korkean tolpan välliin. On muuten paljon mielenkiintosempaa ko normaali jalkapallo, aussifutiksessa senttään tapahtu jotaki! :)

Huomena alkaa kolmas viikko koulussa, toivottavasti on yhtä hyvä ku edellinenki! :) Vaikka kouluhan on aina koulu, mutta sielä näkee kavereita :)

Ei kommentteja: