torstai 31. heinäkuuta 2008

Tässä olis nyt vähän tarkempaa tietoa perheestä, koulusta, harrastuksista yms.

Eli perheeseen kuuluu Helen (äiti), Henry(Isä), Grace ja Laura (siskot).
Helen on hullun mukava, puhelias ja passaa ko mahoton. Tekkee kaikkensa että mulla olis täälä mahollisimman mukavaa :) Henry on semmonen läpänheittäjä, koko ajan saa nauraa sen seurassa. Tai ainaki silloin ko ymmärtää, se puhuu aivan sairaan nopeaa ja epäselvästi :) Henry on kotosin Manchesterista. Gracea(23) en ole nähny ko muutaman kerran. Mutta aivan mukavalta seki vaikuttaa. Laurasta en oikein tiiä mittään, se on Tanskassa vaihto-oppilaana tällä hetkelä.

Koulusta nyt ei ole paljoa sanottavaa, mutta se on vissiin about 100o oppilaan koulu (Yläaste mukaanluettuna). Aineita mulla on seuraavanlaisesti: Englanti, matiikka, musiikki, metallityöt, maantieto ja liikunta. Mutta mie en oikein käsitä tuota hommaa, liikuntatunneilla ollaan tietokoneella :o Kavereita koulusta on tullu rohki hyvin, niitten kanssa sitte hengaillaan päivät. Perjantaille tuli kutsu johonki leffailtaan mutta on vissiin jonku rotaryjätkän synttärit niin mennään sinne grillaamaan.

Harrastuksista vain sen verran että salila käyn kolme kertaa viikossa ja seku käyn sillointällöin golfia lätkimässä. Jääkiekosta en ole vielä varma, luistimet on lainattu että saa käyä kokeilemassa miltä se tuntuis. Vartin päästä olis lähtö hallille kattoon harjotuksia.

Viikonlopun suunnitelmista en ole vieläkään varma, mutta eiköhän ne tässä lähiaikoina selviä :)

Ei kommentteja: