sunnuntai 24. elokuuta 2008

Koalat


Ei ole taas vähhään aikkaan tullu kirjotettua, mutta tässä nyt kirjotan mitä olen parin viime viikon aikana tehny.

Elikkä toissaviikonloppuna kävimä Henryn, Helenin, Tulevan host-isän Jeffin ja Jeffin vanhempien kanssa kattomassa aussijalkkispelin, Dockers vs. St.Kilda. Tosi hauskaa oli, vaikka Dockersit hävisiki. (Ne on Perthistä). Tuossa on yks kuva sieltä pelistä. Oltiin semmosessa vip-aition tyyppisessä boksissa jossa oli ilmaset ruoat ja juomat :) Tyyppi minun vieressä on Jeff, sen vieressä Henry ja takarivissä on Jeffin vanhemmat.

Viikko meni aika nopeasti, maanantaina pietin rotarykokouksessa puhheen jossa kerroin vähän ittestä, perheestä, pellon rotarykubista ja Suomesta. Puhe meni aivan hyvin, kehuja tuli sen jälkkeen. Loppuviikko meni koulua käyessä.

Eilen (Lauantai 23.8) kävimä Helenin ja Gracen kanssa koalapuistossa. Tuossa vieressä on kuva siittä, millä me menttiin sinne. Eli on Holden Commodore SS:lä. (6.0-litran V8, 420hp!) Kuvassa näkkyy vähän aluetta, missä asun. Anyway, sielä koalapuistossa oli vähän minkäkinäköstä elukkaa, puhuvista papukaijosta kenguruihin ja emuista dingoihin. Tuossa on muutama kuva sieltä puistosta. Pienestä maksusta pääsi tuota koalaa piettään sylissä. On muuten aika hauskoja otuksia, aivan ko kengurutki. :) Kaikki eläimet oli sielä irrallaan, joten oli paljon hauskempaa ko eläintarhassa :)

Koalapuiston jälkkeen menttiin Kings Parkiin, joka on aivan järkyttävän iso ja hieno puisto. Tuo kuva jossa on tuo tornin näkönen juttu on sieltä (sotamuistomerkki.) Taustala näkkyy vähän Perthin kaupunkia. Itte asun noin 20-minuutin ajomatkan päässä, Canning Valessa.

Tänhään aamula kävin semmosessa piirikokouksessa, sielä tapasin paljon muita vaihtareita. Suurin osa oli eripuolilta eurooppaa, mutta oli sielä yks brasilialainen ja yks japanilainenki :) Suunnittelimma että kokkoonnuttais viikottain kaupungissa, tulis vähän tutummaksi kaikki :)

Mutta siinäpä kaikki tällä kertaa, laitan lissää kuvia tässä lähitulevaisuudessa :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

omg. when kaisa sees the koala picture she will melt with happiness.

so, I see you are getting to know our local wildlife. And little kangaroo. I spend a whole year telling Pello-people that kangaroos are big, nasty animals, and you destroy that with one photo.

I see you are also sopporting the dockers with your rotarians. Aussie rules (I am sorry to say) I believe is a bit lame. Rugby is so much better. You should go and see a rugby match.

I would sit and translate your blog but I am a bit out of time, I will translate it this weekend!!!

keep in there!

love,
Hannah

Jussi Vanha kirjoitti...

I think Aussie rules are awesome. And i've seen rugby, i think it's great too :)

Don't waste yout time with translating that, i just told that i've been in Koalapark and Kings Park. And i met some other students last sunday. :)